Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
Strona 1 / 2

Jeśli szukasz konkretnego pracownika, to możesz skorzystać z wyszukiwarki osób.

Lista pracowników

Poniższa lista zawiera aktualnych pracowników dydaktycznych jednostki .

dr Urszula Błaszczyk
adiunkt naukowo-dydaktyczny - Wydział Technologii Żywności
4 koordynowane przedmioty
konsultacje: Środa 12.00-13.00
prof.dr hab.inż. Genowefa Bonczar
profesor nadzwyczajny - Wydział Technologii Żywności
18 koordynowanych przedmiotów
Monika Cioch-Skoneczny
adiunkt naukowo-dydaktyczny - Wydział Technologii Żywności
Aneta Ciosek
dr Iwona Drożdż
starszy wykładowca - Wydział Technologii Żywności
14 koordynowanych przedmiotów
konsultacje: poniedziałek 12.00-13.00 czwartek 12.00-13.00
dr hab. Aleksandra Duda-Chodak prof. UR
profesor nadzwyczajny UR - Wydział Technologii Żywności
21 koordynowanych przedmiotów
konsultacje: środa 9-11
mgr inż. Magdalena Januszek
asystent naukowo-dydaktyczny - Wydział Technologii Żywności
dr Małgorzata Makarewicz
adiunkt naukowo-dydaktyczny - Wydział Technologii Żywności
3 koordynowane przedmioty
konsultacje: wtorki 10-12
mgr inż. Justyna Miśkowiec
mgr inż. Aneta Pater
mgr inż. Katarzyna Petka
mgr inż. Weronika Piechowicz
dr hab.inż. Aleksander Poreda prof. UR
profesor nadzwyczajny UR - Wydział Technologii Żywności
61 koordynowanych przedmiotów
dr hab.inż. Paweł Satora prof. UR
profesor nadzwyczajny UR - Wydział Technologii Żywności
80 koordynowanych przedmiotów
Magdalena Skotniczny
dr Paweł Sroka
adiunkt naukowo-dydaktyczny - Wydział Technologii Żywności
10 koordynowanych przedmiotów
mgr inż. Olga Szczepanik
dr hab.inż. Tomasz Tarko
adiunkt naukowo-dydaktyczny - Wydział Technologii Żywności
39 koordynowanych przedmiotów
mgr Nina Trojan
mgr inż. Jonas Trummer
asystent naukowy - Wydział Technologii Żywności