Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
programy studiów - pomoc

Browarnictwo i Słodownictwo, stacjonarne, I stopnia

Informacje o programie studiów

  Kod: TBSXY.SI.07
  Nazwa: Browarnictwo i Słodownictwo, stacjonarne, I stopnia
  Tryb studiów: stacjonarne
  Rodzaj studiów: I stopnia
  Czas trwania: 3,5 roku (7semestrów)
Kierunki: browarnictwo i słodownictwo
Kierunki do
wyboru:
(brak)
Jednostki: Wydział Technologii Żywności [ inne programy w tej jednostce ]
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

Główny tok nauczania

Pierwszy semestr, browarnictwo i słodownictwo
Drugi semestr, browarnictwo i słodownictwo
Trzeci semestr, browarnictwo i słodownictwo
Czwarty semestr, browarnictwo i słodownictwo
Piąty semestr, browarnictwo i słodownictwo
Szósty semestr, browarnictwo i słodownictwo
Siódmy semestr, browarnictwo i słodownictwo

Dodatkowe informacje

Warunki przyjęcia:

konkurs świadectw dojrzałości (poziom podstawowy lub rozszerzony); jeden przedmiot do wyboru spośród: matematyki, biologii, chemii, fizyki z astronomią.

Możliwe do uzyskania certyfikaty: Praca dypl. inżynierska (inż.) - Browarnictwo i Słodownictwo - stacjonarne
Uprawnienia zawodowe: (brak danych)
Dalsze studia:

możliwość ubiegania się o przyjęcie na studia stacjonarne (niestacjonarne) II stopnia, a także na studia podyplomowe