Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
programy studiów - pomoc

Technologia żywności i żywienie człowieka, niestacjonarne, II stopnia

Informacje o programie studiów

  Kod: TTZXZ.NM.03
  Nazwa: Technologia żywności i żywienie człowieka, niestacjonarne, II stopnia
  Tryb studiów: niestacjonarne
  Rodzaj studiów: II stopnia
  Czas trwania: 1,5 roku (3 semestry)
Kierunki: technologia żywności i żywienie człowieka
Kierunki do
wyboru:
technologia żywności i żywienie człowieka technologia żywności
Jednostki: Wydział Technologii Żywności [ inne programy w tej jednostce ]
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

Główny tok nauczania

Pierwszy semestr, technologia żywności
Drugi semestr, technologia żywności
Trzeci semestr, technologia żywności

Dodatkowe informacje

Możliwe do uzyskania certyfikaty: (brak danych)
Uprawnienia zawodowe: (brak danych)
Dalsze studia: (brak danych)