Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
programy studiów - pomoc

Wydział Technologii Żywności - programy studiów

Poniższa lista przedstawia programy studiów oferowane przez wybraną jednostkę oraz jej jednostki podrzędne.
International PhD school in malting and brewing International PhD school in malting and brewing TSBXY.SD.06
browarnictwo i słodownictwo Browarnictwo i Słodownictwo, stacjonarne, I stopnia TBSXY.SI.07
dietetyka Dietetyka, niestacjonarne, II stopnia TTDXY.NM.04
Dietetyka, stacjonarne, I stopnia TTDXY.SI.07
Dietetyka, stacjonarne, II stopnia TTDXY.SM.03
jakość i bezpieczeństwo żywności Jakość i bezpieczeństwo żywności, stacjonarne I stopnia TJBXY.SI.07
Jakość i bezpieczeństwo żywności, stacjonarne II stopnia TJBXY.SM.03
jakość i bezpieczeństwo żywności Jakość i bezpieczeństwo żywności, stacjonarne I stopnia TJBXY.SI.07
Jakość i bezpieczeństwo żywności, stacjonarne II stopnia TJBXY.SM.03
technologia żywności Technologia żywności i żywienie człowieka, niestacjonarne, II stopnia TTZXY.NM.03
Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, II stopnia TTZXY.SM.03
technologia żywności i żywienie człowieka Food Technology and Human Nutrition, full-time, II-nd degree TTZYY.SM.03
Technologia żywności i żywienie człowieka, niestacjonarne, I stopnia TTZXY.NI.07
Technologia żywności i żywienie człowieka, niestacjonarne, II stopnia TTZXY.NM.03
Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia TTZXY.SI.07
Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, II stopnia TTZXY.SM.03
towaroznawstwo Towaroznawstwo, stacjonarne, I stopnia TTWXY.SI.07
żywienie człowieka z dietetyką Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, II stopnia TTZXY.SM.03

pokaż wszystkie kierunki studiów